Voel

je

welkom

Overblijf en BSO

Tussen de middag lunchen op school!

Als ouder of verzorger kun je soms behoorlijk drukke dagen hebben. Onze school ondersteunt daar op verschillende manieren bij.

Lunch

Op de maandag, dinsdag ,donderdag en vrijdag is er de mogelijkheid om te lunchen op school. Juf Riek en juf Jenneke lunchen met de  kinderen in een ontspannen sfeer. Voor de rust beginnen de kinderen van groep 1 en 2 om 12.00 uur alvast met eten.

De kinderen uit groep 3 t/m 8 mogen buiten eerst even 10 minuten de benen strekken voor dat zij gaan eten. Na het eten gaan we samen lekker uitwaaien.

Kinderen vinden het leuk om te eten op school. We zien dan ook veel kinderen tussen de middag smikkelen van hun lunch! Vooral de maandag is populair, dan maakt juf Riek van meegebracht brood heerlijke tosti’s. Op de andere dagen mogen de kinderen cup a soup meenemen. Voor een mok en heet water wordt gezorgd.

BSO

Binnen ons schoolgebouw is een BSO ingericht. De BSO is in handen van Stichting KOM. Iedere dag na schooltijd is er een gevarieerd GROEN activiteitenaanbod.  Ben je nieuwsgierig naar onze BSO en wil je meer informatie of een rondleiding bel dan: 0578-569960 of mail info@komkinderopvang.nl.

 

 

 

 

School video

film

Schoolgids

 

 

 

Sociale media

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Facebook.