Voel

je

welkom

Wat kun je verwachten

 

Wat zijn de schooltijden?

Voor de kleuters is er een inloop vanaf 8.20 uur, vanaf groep 3 mogen de kinderen om 8.25 uur binnenkomen. De lessen starten voor alle groepen om 8.30 uur.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is het ochtendprogramma om 12.00 uur afgelopen. Op die dagen start de middag om 13.15 uur tot 15.15 uur. Op vrijdagmiddag zijn de groepen 1 tot en met 4 vrij.

Op woensdag eindigt de ochtend om 12.15 uur en zijn de kinderen ’s middags vrij.

Op welke plek kan ik mijn kind ophalen?

Ouders die hun kind lopend of met de fiets komen halen, mogen op het voorplein wachten totdat de kinderen naar buiten komen. Ouders die hun kind met de auto komen halen, mogen de auto aan de achterkant parkeren en op het achterplein op hun kind wachten.

Hoeveel keer mag mijn kind komen wennen?

Kinderen die binnenkort 4 jaar worden, mogen 5 ochtenden komen wennen. Deze ochtenden worden in overleg met de leerkracht van groep 1 ingepland.

Pauzehapje:

Om 10 uur is het tijd voor een tussendoortje, het liefst zien wij een gezond hapje. Vanzelfsprekend hoort hier ook iets te drinken bij.

Is er een continue rooster?

Wij hebben op school geen continue rooster. Veel kinderen hebben er behoefte aan om tussen de middag even fijn te ontspannen en te eten.

Kan mijn kind op school overblijven?

Iedere middag, met uitzondering van de woensdag, is er de mogelijkheid om op school over te blijven. De kosten bedragen per keer €1,35.

Kan mijn kind naar de BSO?

De BSO is ondergebracht in ons schoolgebouw. Dit wordt verzorgd door kinderopvang KOM. Zie voor meer informatie www.komkinderopvang.nl

Wanneer gymt mijn kind?

In de kleutergroep is er iedere dag de mogelijkheid om van het speellokaal gebruik te maken. De kinderen gymmen in hun ondergoed en hebben hun gymschoenen op school liggen.

De groepen 3 tot en met 8 gymmen 1 keer per week op maandag. De lessen worden om de week door een vakdocent verzorgd, op de tussen liggende maandag geeft de groepsleerkracht de gymles.

Wordt er vanuit school schoolzwemmen verzorgd?

De groepen 5 tot en met 8 gaan om de week met een bus naar het Berghuizerbad in Wapenveld. Kinderen dienen al een diploma te hebben om deel te kunnen nemen aan deze natte gymles.

Kan mijn kind godsdienstlessen volgen op school?

Bij ons op school wordt er door vakdocenten Humanistisch Vormings Onderwijs (HVO) en Godsdienstig Vormings Onderwijs (GVO) verzorgd. Het is aan ouders en kind de keus om hieraan deel te nemen.

 

School video

film

Schoolgids

 

 

 

Sociale media

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Facebook.